بلاک‌لیست کاربران چیست؟

مشاهده کاربرانی که امکان ارسال پیام آن‌ها را مسدود کرده‌اید.

در بخش بلاک‌لیست می‌توانید فهرست کاربرانی را که قبلاً مسدود کرده‌اید مشاهده کنید.